Андреа УИДБЪРГ Случващото се на границата на Тексас ще има огромни

...
Андреа УИДБЪРГ Случващото се на границата на Тексас ще има огромни
Коментари Харесай

ТЕКСАС ВЪВ ВОЙНА С БАЙДЪН

Андреа УИДБЪРГ
 
Случващото се на границата на Тексас ще има големи последствия. Това е борба сред щатите и федералното държавно управление, каквато Америка не познава от 1860 година Но не мисля, че тексаският град Игл Пас ще стане новият форт Съмър (укрепление в Южна Каролина, място на борба, с която стартира Гражданската война в Съединени американски щати - бел. на ред.), тъй като федералното държавно управление в този случай не е право и тъй като целият американски народ ненавижда това, което прави администрацията на Байдън. Освен това Байдън самичък приготви почвата за игнорирането на Върховния съд.
Джо Байдън, незачитайки суверенитета и законите на Америка, отвори границата на Съединени американски щати. Когато губернаторът на Тексас Грег Абът се опита да спре потока незаконни имигранти, които отравят живота на хората в целия южен Тексас, Байдън изпрати там федералните управляващи, с цел да възвърне своето безвластие. Губернаторът Абът се опита посредством съда да се опълчи на федералните и съумя в Окръжния съд. Но във Върховния съд, с резултат 5 на 4 гласа, бе подредено: " Да се отвори границата ".
Изглеждаше, че актуалното състояние ще се резервира, до момента в който Върховният съд обмисля това решение - дали федералните управляващи имат право да се впускат с цялата си тежест и да основават безпорядък, игнорирайки суверенитета, законите, националната сигурност и оставяйки щатите беззащитни пред навлизане извън. Но Грег Абът, след две и половина години дразнеща бездейност, изпи голямо количество напитка за смелост. Той съобщи, че не може да стои настрани, когато федералните управляващи правят безвластие. Ето неговата разгласа:
" Моето заявление е за конституционното право на Тексас на самозащита. Федералното държавно управление наруши контракта сред Съединени американски щати и обособените щати. Изпълнителната власт по конституция е длъжна да обезпечи използването на федералните закони, защитаващи щатите. Президентът Байдън се отхвърли да обезпечи използването на тези закони и самичък ги наруши. В резултат на това той счупи всички върхове по незаконна имиграция.
Аз неведнъж го уведомявах в писмен тип, като едно от писмата му връчих персонално. Но президентът подцени настояването на щата Тексас да извършва конституционните си отговорности. Байдън наруши клетвата си за добросъвестно осъществяване на признатите от Конгреса закони за имиграцията. Вместо да преследва имигрантите за федерално закононарушение, каквото е противозаконното влизане в страната, президентът изпрати юристите си във федералните съдилища да съдят Тексас за дейности по защитата на границата.
Като харчи парите на данъкоплатците за заличаване на граничната инфраструктура на Тексас, Байдън примамва незаконни имигранти към рисковите води на Рио Гранде, вместо към 28-те законни контролно-пропускателни пункта по южната граница на щата, където никой няма да потъне.   
При Байдън, провеждащ противозаконна гранична политика, единствено за три години над 6 милиона незаконни имигранти минаха южната ни граница. Това е повече от личното население на 33 щата. Такъв противозаконен отвод от отбрана предизвиква нечувана щета на народа на Съединени американски щати.
Основателите, написали Конституцията на Съединени американски щати, са разбирали, че щатите не би трябвало да се оставят на произвола на президент, който не се бори с външните закани - като днешните картели, отправящи през границата милиони незаконни имигранти и големи количества от смъртно рисковия " Фентанил ".
По тези аргументи аз разгласих, че Тексас има конституционното право на самозащита и самоотбрана. Американският народ схваща, че Байдън и Върховният съд се занимават с машинация и по тази причина през днешния ден щатите би трябвало да кажат тежката си дума... "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР